Caravanreparatie

We beschikken over speciale technieken om ook caravans en campers weer te herstellen. Deze kampeerwagens hebben vaak een structuur in de wand. Wij zorgen ervoor dat die structuur weer wordt hersteld, zodat er niets meer is te zien van het ongeval.


Ruitschade

Losse steentjes op de weg kunnen uw autoruit beschadigen. Zo’n sterretje is vervelend, maar kan vrij snel worden gerepareerd zonder dat de hele ruit moet worden vervangen. De beschadiging wordt dan bijna onzichtbaar weggewerkt met reparatiehars. Het is wel belangrijk om de beschadiging snel te herstellen, omdat deze anders groter kan worden.


Kenteken graveren

Heeft u nieuwe autoruiten, maar staan uw kentekens daar nog niet in? Bij ons kunt u uw kenteken laten ingraveren. Voor een dief is het dan een stuk minder aantrekkelijk om uw auto te stelen. Omdat uw kenteken op verschillende plekken op de auto staat, is het voor justitie makkelijker om de auto terug te vinden als deze is gestolen.

Het graveren wordt door sommige verzekeringsmaatschappijen volledig vergoed. Mocht dit niet in uw polis zijn opgenomen, betaalt u 18,50 euro.


levibosselaarDiensten